Moelven J15 - Ringsaker J15 2-7 (0-3)

Postet av Ringsaker IF den 21. Jun 2019

Så var det tid for vårsesongens siste kamp. Turen gikk til Moelv og sjuerkamp mot Moelven. Ringsaker startet kampen ganske slapt, men etter 8 minutter puttet Kristine. Ledelsen ble doblet av Ingrid. Til tider så det ut til at Ringsakerjentene hadde tatt ferie og de slapp Moelven til en rekke farlige sjanser. I det 31. minutt puttet Hanna sitt 13. mål for sesongen. Omgangen ebbet ut i en 3-0 ledelse til Ringsaker. Rett før pausesignalet ble Hanna skadet. En såpass alvorlig skade at hun måtte kjøres til legevakta. Dette preget jentene i pausa, men jentene hadde allikevel fokus på trenerens tale.

Etter pause var det Moelven som starta best og i det 45. minutt kom reduseringen. Ringsaker fant etter hvert rytmen og i det 60. minutt putta Amalie på frispark. Nå var jentene i flyt og i det 62. scora Thea og Amalie var frempå igjen i det 64. Rett etter avspark scora Moelven igjen.

Spenningen i kampen var over og ringsakerjentene tok over kampen. 7-2 målet puttet Mimi i det 75. minutt.

Det ble ikke flere mål i kampen. I sluttminuttet fikk Celine seg en smell og måtte bæres av bana.

Dette var en kamp preget av en del stygt spill der en er heldige at ikke flere ble skadet. Vi krysser fingre for at Hanna sin skade er av en slik art at hun er tilbake til høstsesongen.

Ringsaker kan ha snaut 19 timer på tabelltopp. Uansett er det sikret andre plassen. Gul og blå tel krampa tæk øss 💛💙