Ringsaker J2004 vs Stange 3-2 (2-1).

Postet av Ringsaker IF den 27. Sep 2018

Et av lagene som jager seriemesterskapet kom og besøkte Gaupen Bernabeu i kveld. Jentene ble møtt av nydiktet sang fra foreldrene. Dette var et kult tiltak.

Ringsakerjentene var veldig tent på å gjøre en god kamp og etter bare 2 minutter var Amalie frempå og puttet 1-0. Dette kom nok som et sjokk på Stange. Stange satte opp tempoet ett hakk og i det 7. minutt kom utligningen. Nå var det viktig for Ringsaker og ikke bli stresset og miste spillet. Dette greide de på en utmerket måte. Ringsakerjentene jobbet hardt og satte Stange i offside en rekke ganger. I det 16. minutt så Marthe at keeper var langt ute, så hun tuttet ballen i en flott bue over keeper til 2-1. Dette var også pauseresultatet.

I andre omgang var Stange på hogget og de ville vinne kampen, men Ringsaker viste at råskap fungerer bedre enn teknikk. 40 sekunder etter avspark tar Hanna ballen på midtbanen. Hun ser at keeper er langt ute og et nydelig skudd setter ballen i mål til 3-1. Begge lag har mange muligheter i andre omgang. Et meget godt forsvar hindrer Stange i å få de store sjansene. I det siste spilleminutt glipper det og Stange utligner til 3-2. Mange trodde at dommeren skulle holde kampen i gang til det sto 3-3, men 2 minutter på overtid blåser dommeren av.

Dette var en av Ringsaker sine beste kamper. Her viste de skikkelig råskap. Et skår i gleden er at Janne Sofie ble skadet, men vi håper hun kommer seg raskt på beina. Hanna sliter med en strekk, men vi krysser fingre for at den er forbigående. Gul og blå tel krampa tæk øss!