Ringsakerjentene har møtt Ridabu på Black River Park.

Postet av Ringsaker J2004 den 15. Mai 2018

Sola steiket skikkelig på Black River Park i kveld. Jentene ble veldig opptatt av varmen og de ble enda mer oppgitte nr vi måtte spille på liten 9'er og med 7'er mål. Dette preget jentene allerede fra start i kampen. De spilte ikke som et lag, men en og en. Det og spille en og en gir ikke særlig gode resultater, men i det 7. minutt fikk jentene til et godt angrep og Hanna satte inn 0-1. Resten av omgangen var det mye rot i alle ledd. Dårlig kommunikasjon og dårlig lagspill preget den. Godt keeperspill av Siri holdt oss inn i kampen. Amalie viste også at hun er en terrier i forsvar.
I pausen ble det nok gang poengtert at jentene må spille som et lag og vise at de vil spille fotball. Det ble også en formasjonsendring til 3-3-2. Dette ga umiddelbart resultater. I det 37. minutt kom det et angrep fra læreboka og Hanne økte ledelsen til 2-0. Nå spilte jentene som et lag og forsvaret viste hva de dugde til. I det 41. minutt fikk vi nok en gang se et mønsterangrep og Hanne satte sin andre scoring. Ridabu ville ha offside, men dommeren avviste det.
Ringsaker gjorde flere bytter i alle ledd i løpet av kampen, og i andre omgang hadde flere av spissene sine gode muligheter. Både Rebecca, Maren og Amalie kunne scoret.
Ringsaker viste at de kan være gode selv på en dårlig dag og i 47. minutt satte Hanna sin andre for dagen. 4-0 og 23 minutt igjen er ikke trygt. Men når Hanna setter 5-0 I det 52. minutt slappes det av litt. Ridabu greier ikke å komme inn i kampen, men når forsvaret sviker på kommunikasjon reduserer de i det 55. minutt.
Resten av kampen blir en Ringsakerdominans uten at ballen havner i nettet.
Halvspilt serie og helt alene på topp! Dette er moro!