Lekestue i hjemmepremieren

Postet av Ringsaker IF A-Lag den 14. Mai 2018

A-gutta ga publikum og gjestene Jømna/Heradsbygd en oppvisning i underholdende angrepsfotball lørdag.

Siden Fart trakk laget sitt måtte Ringsaker vente på årets første hjemmekamp. Lørdag var ventetiden over. Etter en sterk 1-0-seier over Hamar IL i første kamp på bortebane gikk laget med selvtillit på Gaupen Bernabeu mot Jømna/Heradsbygd.

Gutta tok tak i kampen fra start og skapte store sjanser på løpende bånd, men den første halvtimen hadde ballguttene mer å gjøre en motstandernes keeper. I det kampuret viste 30 spilte minutter fikk vi imidlertid uttelling. Tor Arne Krogsrud fikk ballen på bakre stolpe og sendte RIF i føringen på en avslutning som gikk via tverrliggeren og i mål. Det var Tor Arnes andre scoring denne sesongen.

Spesielt på høyresiden var vi farlige i første omgang og doblet ledelsen etter et innlegg fra høyre som dalte rolig på kaptein Amund Skaug Grasbakkens presise høyrefot som banket ballen i mål. En vakker scoring og vakrere skulle det bli.

Med 2-0 etter 45 minutter gikk RIF for å drepe kampen i andre omgang og lykkes med det tidlig i omgangen. Andreas Os hadde sett at mange av skuddene hadde flydd over mål i første omgang og valgte å plassere skuddet fra 16-17 meter. Skuddet rullet kontrollert i nettet, 3-0.

Etter 69 spilte minutter kom kampens høydepunkt. Knut Helland ble lei av slå pasninger fra sin midtstopperposisjon og tok saken i egne hender. Han førte ballen oppover og klinte til fra langt hold. Skuddet suste i nettet bak en lett forbløffet keeper.

Erik Sigtbakken hadde skutt og skutt gjennom kampen og fikk endelig uttelling etter 81 minutter. Dermed fastsatte en sluttresultatet til 5-0. Fem målscorere, to av hjemmedebutanter og nok en gang 0 baklengs gir en målforskjell på 6-0 på to kamper. RIF er i siget.

PS! Ny kamp i Gaupen mandag. Ringsaker 2 - Nybygda 19.30.

Fakta

Ringsaker - Jømna/Heradsbygd 5-0 (2-0)

Mål: 1-0 Tor Arne Krogsrud (30), 2-0 Amund Skaug Grasbakken (36), 3-0 Andreas Os (51), 4-0 Knut Helland (69), 5-0 Erik Sigtbakken (81)

Ringsakers lag: Ken Robin Olsen - Stian Larsen, Espen Haakensveen, Knut Helland, Piotr Kobierski (Håvard Haugom fra 75. min) - Amund Skaug Grasbakken, Erik Grønvold, Sondre Bjørke (Roger Sigtbakken fra 70. min) - Erik Sigtbakken, Tor Arne Krogsrud (Mikkel Amb fra 85. min), Andreas Os