Mye spenning på Gaupen Bernabeu i kveld.

Postet av Ringsaker J2004 den 8. Mai 2018

Det var rimelig varmt på Gaupen Bernabeu i kveld og det var et yrende liv på banen med unger som spilte fotball. På grunn av nye E6 ble kampen noen minutter forsinket, men noe må en jo ofre for ny flott vei.
Det var Ringsaker som starta kampen best med mange gode muligheter. Men plutselig skjedde det noe med jentene. Det ble slutt på samhandling og de spilte en og en. Dette gjorde noe med hele kampen og det var Storhamar som tok ledelsen etter 17 minutter. Ringsakerjentene greide ikke å komme inn i kampen igjen og det ble bare verre når et ringsakerbein satte en corner i mål i det 21. minutt. Storhamar fortsatte å presse, og Ringsaker slet med å finne tilbake spillet. Heldigvis holdt de unna til pause.
Det var varme jenter som satte seg ned på sidelinjen og fikk en god tale av treneren. Nå var det viktig med fokus, samhold og kommunikasjon. Jentene så ut til å respondere på talen og var på med en gang dommeren blåste i gang kampen. Allerede etter 37 sekunder greide Hanna å bryte forsvaret og redusere til 1-2. Det var nå en helt annen spirit i laget og Ringsaker presset Storhamar. I det 7. minutt var Hanna der igjen og puttet 2-2. Det var ikke mye Storhamar fikk til i denne perioden . Ringsaker gikk opp til 3-2 etter et godt innlegg som Hanne satte i mål i det 26.minutt. Mye godt kantspill fra Ringsaker og to minutter senere satte Kristine inn 4-2. Nå gjaldt det å beholde ledelsen inn, men Storhamar kom mer inn i kampen. Spenningen ble stor da Storhamar reduserte til 4-3. Da var både forsvaret og keeper ufokusert. Det var da 5 minutter igjen. Heldigvis greide Ringsaker å holde unna. Godt å vinne på en relativt dårlig dag. Jentene hadde mange sjanser, men enten var målet for lite ellers sto keeperen i veien.
Mimi sto sin første kamp for sesongen og det gjorde hun bra!