Ringsaker J2004 var gode på Gaupen Bernabeu i kveld.

Postet av Ringsaker J2004 den 30. Apr 2018

Så var endelig serien i gang på Gaupen Bernabeu for jentene. Det var ikke et komplett lag som møtte opp i dag. Tre skader i troppen. Vi hadde også en debutant i Maren.
Dagens motstander var Brumunddal 2 og vi fikk se en flott kamp fra begge lag. Det var Ringsakerjentene som tok ledelsen i det 17. minutt. Det var Hanna som åpnet målkontoen. Brumunddal svarte 6 minutter senere med et fantastisk soloraid fra nr 27. Denne stillingen varte i i fem minutter før igjen Ringsaker scoret. Nå var det Johanna som puttet etter en corner. Ringsaker holdt presset oppe resten av omgangen og dette bar resultater. I siste spilleminutt greide Hanna nok en gang å lure Brumunddal sin keeper og ved pause sto det dermed 3-1.
I andre omgang var det Ringsaker som hadde presset mot Brumunddal sitt mål. I det 41. minutt var nok en gang Hanna der og satte inn 4-1. Brumunddal jobbet seg litt inn i kampen og her var Brumunddals nr 27 sentral. Men dette hjalp ikke. Ringsaker sitt forsvar holdt unna. I siste spilleminutt så nok en gang Hanna sitt snitt til å sette et flott punktum i kampen og stillingen ble 5-1 til Ringsaker. Dermed topper jentene tabellen etter en kamp spilt.
Ringsakers profil denne kampen var Hanna med 4 mål. Men uten et helt lag bak seg ville ikke det vært mulig å vinne.