Vårcup i Limtrehallen.

Postet av Ringsaker IF den 11. Mar 2018

Så var dagen kommet for sesongens første cup. Stedet var Limtrehallen i Moelv. Jentene møtte Stange i første kamp og det ble en kamp der Ringsaker hadde overtaket i hele kampen, men ballen ville ikke mål. I det 13.minutt greide Stange å putte etter et skudd som gikk via stanga. Dermed ble det tap 0 - 1.
En time senere møtte jentene Vind, som var det antatt beste laget i gruppa. Nok en gang dominerte Ringsaker kampen, men ballen ville ikke i mål. Vind greide å score på en kontring halvveis i kampen. Denne ledelsen greide de å holde inn.
Siste kampen ble bare et pliktløp mot Brumunddal. Vinneren her ville bli nr 3 i gruppa. Som i de andre kampene greide jentene å ha litt kommandoen i kampen. Men det lille siste manglet fremover. I det 7. minutt kontret Brumunddal og puttet ballen i mål. Soleklar offside, men dommeren blåste ikke. Det ble ikke flere mål i kampen.

Dagens innsats hos jentene var veldig god. Det var et stort fremskritt fra forrige treningskamp. Vi fikk se gode dueller og mye god fotball. Dette lover bra!!