Nes/Ringsaker vs Grue 5-2 (1-1)

Postet av Nes/Ringsaker G15 den 18. Jun 2017

Søndag ble det igjen en spennende kamp for gutta der de ikke dro fra i målprotokollen før helt på slutten av kampen. Litt rotete kamp der gutta glimtvis får til spillet, men som også i perioder blir løpende mye etter ball. Dette kommer av mange enkle balltap og litt for at vi ble litt for stillestående til tider.

Gutta vinner igjen på en litt under "pari" kamp og det er en stor styrke som gutta viser. Gutta står på og viljen til å kjempe for seier er stor i laget.

Dette var siste hjemmekamp før ferien og årsbeste i antall tilskuere. Takk til alle som kommer å ser på gutta.
Siste og avgjørende kamp før ferien er kl1830 i morgen mot Moelv og vi håper så mange som mulig tar turen til storbyen for å heie fram laget.