Nes/Ringsaker-Ottestad 4-0(2-0)

Postet av Nes/Ringsaker G15 den 23. Mai 2017

Nes/Ringsaker-Ottestad 4-0(2-0)

Det var duket for toppoppgjør på Stavsjø da 2 lag uten tap så langt i sesongen barket sammen. Og det var et veldig "tent" hjemmelag som hadde bestemt seg for å presse høyt og aggressivt fra start mot et i utgangspunkt ballbesittende Ottestad lag.
Planen var å ikke la bortelaget få spille ball og dette lyktes gutta veldig med og bortelaget fikk ikke til veldig mye i denne kampen.
Bortelaget hadde scoret 13 mål på sine 2 siste kamper, men mot et aggressivt hjemmelag så skapte de ingen ting av farligheter for Baard.

Vi har fortsatt en del å jobbe med fremover i pasning og bevegelse men vi ser når dette sitter så skapes det farligheter hele tiden.
Viktig og holde innsats oppe og møt opp på treninger fremover slik at vi fortsetter den fine utviklingen som laget har.

Igjen en solid og sikker gjennomført kamp av alle gutta.

Takk også til våre trofaste supportere som stiller opp og heier frem gutta.