Ringsaker/Nes vs Ridabu 6 - 0

Postet av Ringsaker J2004 den 27. Apr 2017

Årets første seriekamp er unnagjort og for en kamp det ble. Etter 15 minutter gikk Ringsaker/Nes J13 opp i 1-0. Jentene hadde overtaket i kampen og etter 21 minutter kom mål nummer to. Ved pause sto det 3-0 Etter at en ny ball ble satt i nota. I andre omgang kom Ridabu mer og mer inn i kampen, men etter 11 minutter ble det et nytt mål for jentene. Knappe 5 minutter senere sto det 5-0. Nå kom Ridabu mer inn i kampen og de hadde flere store sjanser. Ringsaker/Nes J13 sin målvakt sto en god kamp og reddet flere målsjanser. Stanga var også på vår side. På slutten av kampen snudde den og jentene hadde flere muligheter til å øke ledelsen og til slutt satt den. En god sesongåpning endte med 6-0 seier og jentene har all grunn til å juble.