Ringsaker vs Moelven 1-1 (1-1)

Postet av Ringsaker IF den 7. Jun 2018

Sola skinte på Gaupen Bernabeu og alt lå til rette for en flott kamp. Varmen preget kampen. Begge lag var ute etter å vinne kampen. I starten av kampen følte begge lag på hverandre. I det 7. minutt puttet Hanna ballen i mål og det lå til rette for at Ringsaker skulle ta dette hjem. Men nok en gang opplevde vi at Ringsaker spilte en og en og glemte at de var et lag. Moelven sendte ei "lompe" mot Ringsaker sitt mål. Hadde Siri vært 10 cm lengre vil hun ha tatt den, men ballen gikk i mål. Da hadde det gått 11 minutter. Kampen bølget litt frem og tilbake etter dette. I det 18. minutt kom Moelven på et angrep. På en eller merkelig måte taklet Jenny Moelven sin spiller og det ble frispark rett utenfor 16. Jenny fikk gult kort og måtte sone 5 minutt på sidelinja. Frisparket satte Moelven over.
Begge lag hadde sine sjanser, men ingen fikk ballen i mål i løpet av omgangen. 
Andre omgang ga et helt annet bilde. Ringsaker opptrådte mer som et lag. De hadde utallige muligheter men ballen ville ikke i mål. Moelven hadde også sine muligheter, men det var Ringsaker som styrte omgangen. Kampen ebbet ut i stillingen 1-1. 
Det er enkelte spillere som må få ros. Hanna var hele tiden en trussel foran målet til Moelven. Forsvaret med Mimi, Mari og Jenny hadde kontroll bak og slapp sjelden Moelven til.
49 tilskuere tok turen til Gaupen Bernabeu i kveld og det er bra. Neste kamp er 21.6 og da er det viktig å møte opp. Da står det om avdelingsseieren.

Tekst fra jentenes facebookside. 

Heia Ringsaker ⚽️⚽️⚽️


Søndag er ingen hviledag.

Postet av Ringsaker IF den 25. Feb 2018


Hvis noen trodde at søndag er hviledag, tar de skammelig feil. Selvsagt er det trening for jentene. Fulle av energi etter vinterferie.

Fra jentenes facebookside ⚽️⚽️⚽️⚽️
Ringsaker/Nes J2004 vant borte mot Brumunddal.

Postet av Ringsaker IF den 5. Okt 2017


Høstsesongens siste kamp var altså nabooppgjøret mot Brumunddal. Et oppgjør begge lag ville vinne. Jentene fra Ringsaker/Nes hadde nerver langt ut i fingertuppene. Men dette ristet de av seg raskt. I første omgang  var det Ringsaker/Nes som hadde spillet og mange sjanser, men omgangen ebbet ut med 0-0. Andre omgang startet som første sluttet og i det 42. minutt greide Ringsaker/Nes å overliste den ellers gode dala målvakten. Resten av omgangen ble en thriller. Brumunddal hadde flere muligheter, men et godt forsvar og en god keeper holdt nullen. Dermed ble det nok en seier til Ringsaker/Nes og de har dermed vunnet alle kampene i høst, målforskjell 28-4.

Tekst fra jentenes facebookside. 

                   Ringsaker IF gratulerer ⚽️⚽️⚽️Ringsaker/Nes J2004 fortsetter den gode trenden.

Postet av Ringsaker IF den 14. Sep 2017


Som ventet ble dagens kamp mot Ridabu en spennende kamp. Allerede ved avspark kunne en se at dette var en viktig kamp. Ringsaker/Nes gikk hardt ut og presset Ridabu. Etter 5 minutt satt 1-0 til Ringsaker/Nes etter en del klabb og babb foran mål. Etter målet begynte Ringsaker/Nes å rote. Det ble mye balltap og mange på laget var på hælene. Ridabu tok mer og mer over presset. Etter 27 minutter ga det resultater og lagene kunne gå til pause med 1-1. I pausen ble det fokus på å få opp kommunikasjon og konsentrasjon hos jentene. Dette tok jentene til seg og det ble en helt annen andre omgang. Mye press fra angrepet og et godt forsvar gjorde at jentene tok over kampen. Etter 45 minutter kom det et skudd som Ridabu sin keeper måtte gi retur på. Der var heldigvis Ringsaker/Nes sin spiss der og puttet inn 2-1. Resten av kampen bølget noe mer frem og tilbake med et lite overtak til Ringsaker/Nes. Gleden var stor når dommeren blåste av kampen og høstens fjerde seier var et faktum. Nå venter kamp mot Ottestad på Gaupen stadion neste uke.

Tekst fra jentenes facebookside ⚽️⚽️⚽️Ringsaker/Nes J2004 topper tabellen.

Postet av Ringsaker IF den 11. Sep 2017


Etter en kampfri uke var det på tide med kamp. Ådalsbruk/Nordbygda kom på besøk til Gaupen. Kampen starta med at lagene følte litt på hverandre. Etter 12 minutter løsnet det for Ringsaker/Nes og det ble 1-0. Kampen endret nå karakter. Ringsaker/Nes puttet mål i det 16, 17, 21, 26 og 35 minutt. 6-0 ved pause var et godt resultat. I andre omgang startet Ringsaker/Nes litt famlende. Men etter 53 minutter kom mål nummer 7. Tre minutter satt nr 8. Nå ble oppgaven å holde konsentrasjonen oppe. I det 65. minutt satt nr 9.  Den endelige spikeren i kista ble satt i det 74. minutt. Dermed ble sluttresultatet 10-0 til Ringsaker/Nes og en foreløpig tabelltopp. I denne kampen gjorde jentene mye av det de har trent på. Innlegg, overlapp og mye annen god fotball. Nå venter en krevende kamp mot Ridabu på onsdag.

Tekst fra jentenes facebookside ⚽️⚽️⚽️Levert av IdrettenOnline