Gled dere til lørdag 💛💙💛

Postet av Ringsaker IF den 23. Mai 2019

10 km runden er nå merket med røde bånd. 5 km vil bli merket med hvite bånd i morgen, og skilt vil bli satt ut lørdag morgen. Det er veldig fine forhold i løypa nå!

Program på jubileumsdagen.

Postet av Ringsaker IF den 22. Mai 2019

Program for dagen:

Kl. 09.00               Sekretariatet i skibua åpnes.

Garderobene på Gaupen skole åpnes for terrengløperne.

Kl. 10.50               Offisiell åpning. v/Eva Krogvig

Kl. 11.00               Start av terrengløpet 10 km

Kl. 11.05               Start av terrengløpet 5 km

Kl. 12.15               Start av barne- og familieløpet. Påmelding i sekretariatet er åpen fram til starten av løpet.

Maiken deler ut jubileumsmedalje til barna ved målgang.

Kl. 12.30               Start på forskjellige aktiviteter for barn og unge.

Kl. 13.30               Grillen er varm.

Servering av jubileumskake

Kl. 14.30               Utnevnelse av nye æresmedlemmer.  v/Arnfinn Nes

Kl. 14.40               GMF og RSK spiller

Kl. 14.45               Kaffe og jubileumskake til æresmedlemmene m/gjester

Kl. 15.00               Fotballkamp 1.omgang starter

Kl. 15.45               Pause

GMF og RSK spiller

Loddtrekning.

Kl. 16.05               Fotballkamp 2.omgang starter

Kl. 16.45               Trekning av hovedgevinsten - Gaupenhenger

Kl. 17.00               Jubileumsdagen avsluttes.

Velkommen til jubileumsfeiring lørdag 25.mai.

Maiken til Ringsaker IFs 100-årsjubileum.

Postet av Ringsaker IF den 22. Mai 2019

Skrevet av Arnfinn Johannessen, Ringsakern

Ingen ringere enn Maiken Caspersen Falla kommer for å kaste glans over Ringsaker Idrettsforenings 100-årsjubileum. Lørdag gjester hun Gaupen Bernabeu både som deltager og medaljeutdeler til de yngste løperne i terrengløpet «Reidar Berges Æresløp».

– Vi er svært glade for at Maiken tar seg tid til å være med på jubileumsfeiringen, sier leder i Ringsaker Idrettsforening Eva Krogvig. Den populære langrennsløperen skal løpe 10 kilometeren i terrengløpet. Her vil det være klasser for de helt små til de aller største. Alle barna vil få 100-årsmedaljen sin av Maiken. Hun er en medaljegrossist med både VM – og OL-gull i sprint, og hun har også vunnet verdenscupen i sprint tre ganger.

Jubileumsdagen starter med terrengløp og fortsetter med korpsmusikk, utnevnelse av æresmedlemmer, pølsefest, servering av jubileumskake og ikke minst lokalderbyet i 4. divisjon mellom Ringsaker og Moelven.

Det blir også en rekke aktiviteter som boblefotball, putball, hoppetau, stylter og natursti.

– Vi håper mange kommer, for dette blir en aktiv markering av breddeklubbens 100 år, sier Krogvig. Hun lover også noen skikkelige overraskelser og flere vil gå hjem med mye mer enn da de kom.

Løypekart for 5 km i Reidar Berges Æresløp.

Postet av Ringsaker IF den 20. Mai 2019

Løypa har samme utgang som 10 km, men etter Saugstad gårdene går den rett frem nedover til Brennerivegen. Der er det drikkestasjon (omlag 2 km etter start). Løypa krysser Brennerivegen og går inn i Tjernemarka. Der går den på stier, og ned igjen på Brennerivegen, følger denne omlag hundre meter, før den går ned til venstre og krysser bekken Gaupa. Der er det ei lita bru og et gjerdeklyv. Løypa går over et sauebeite, følg løypemerkingen og ta hensyn til sauene som går der! Så følger løypa Gamlevegen til Bakke, og tilbake til Idrettsplassen. Løypa blir godt merket før lørdag!

Mange mål og poengdeling på Frøystad kunstgress.

Postet av Ringsaker IF den 20. Mai 2019

Ringsaker J2004 - Lunner 4-4 (2-1)⚽

Det ender med poengdeling på Frøystad Kunstgress.

#fotballjentene går opp i en 4-1 ledelse i andre omgang men Lunner kommer sterkt tilbake.

Vi takker for all støtten og heiaropene vi fikk fra sidelinjen!

Ny uke med nye treninger, viktige forberedelser og ny kamp! På fredag kommer Torpa/Nordre Land J15 på besøk til Gaupen Bernabeu⚽

Gult og Blått tel krampa tæk øss!💛💙